Magazine Online

Ligero Web
Ligero Web
Ligero Web

Consultanță și dezvoltare pentru comerțul electronic

Oferim soluții de cumpărături digitale orientate spre client care oferă rezultate de afaceri măsurabile și creează noi oportunități pentru marca dvs. Compania noastră oferă servicii complete de dezvoltare a comerțului electronic, inclusiv cercetare și planificare, migrarea magazinelor și construirea de magazine online care să aducă rezultate.

Odată ce magazinul dvs. online este deschis și funcționează, vă oferim, de asemenea, asistență și servicii de întreținere continue, pentru a vă ajuta afacerea să rămână deschisă pentru afaceri și să se adapteze la cerere.

Dezvoltatorii noștri de comerț electronic își folosesc experiența pentru a oferi o strategie clară de comerț electronic, migrări și integrări cu diverși furnizori și o suită completă de servicii și asistență pentru dezvoltarea comerțului electronic.

Creăm experiențe frumoase pentru clienți pe web și pe dispozitive mobile care îmbunătățesc implicarea, reduc abandonul coșului de cumpărături și cresc veniturile din vânzări.

Tipuri de platforme de comerț electronic

  • Dezvoltare Magento
  • Dezvoltare Prestashop
  • Dezvoltare Shopify
  • Dezvoltare WooCommerce
  • Dezvoltare de comerț electronic personalizat

Design și dezvoltare personalizate de comerț electronic

Ligeroweb oferă servicii personalizate de dezvoltare a comerțului electronic pentru diverse nevoi și modele de afaceri. Soluțiile noastre vă permit să evitați să fiți blocat cu furnizori de comerț electronic de nișă.

Dezvoltatorii și arhitecții noștri de comerț electronic cu experiență vor planifica, implementa și testa soluția software convenită și vor oferi asistență și întreținere după lansare.

Recunoaștem că diferite companii au nevoie de soluții adaptate modelului lor de afaceri și clienților vizați. Ne asigurăm că orice soluție este implementată, aceasta este cea care stimulează creșterea și permite afacerii dvs. să fie sustenabilă.

Modele de afaceri pentru comerțul electronic

  • Piețe online
  • Multimagazine online
  • Comerț electronic B2C
  • Comerț electronic B2B

Dacă aveți nevoie de un nou magazin online sau pentru a adăuga noi funcționalități și îmbunătățiri unuia existent, vă rugăm să ne contactați. Folosiți datele noastre de contact pentru a programa o consultație gratuită sau completați formularul „Cere Oferta” pentru a ne furniza informații despre proiectul dvs.


Informatii Contact

START

Incepeti proiectul cu noi!

Primiti o estimare dupa completarea formularului „Cere Oferta” sau contactati-ne pentru o consultatie gratuita. Ne vom asigura ca proiectul dvs. este pe maini capabile.

Cere Oferta
Ligero Web
Ligero Web