API si Microservicii

Ligero Web
Ligero Web
Ligero Web

Servicii de dezvoltare API

Compania dvs. are nevoie de o nouă integrare cu un partener sau de o nouă caracteristică care poate fi implementată utilizând un extern API? Putem crea noi API-uri care vă permit să oferiți noi funcționalități clienților dvs. sau să integrăm API-uri existente pentru a extinde capacitatea aplicației dvs.

De cele mai multe ori folosim Go, PHP sau Javascript pentru nevoile noastre de dezvoltare API. Alegem limba și arhitectura care au cel mai mult sens pentru proiectul dvs.

Compania noastră implementează cele mai bune practici și instrumente care ne permit să construim API-uri rapide și fiabile: REST, GraphQL, testare automată etc.

Tipuri de dezvoltare API

  • Dezvoltare API web
  • Dezvoltare API pentru mobil
  • Dezvoltare API personalizată
  • Dezvoltare API în cloud
  • Integrare API terță parte

Dezvoltare personalizată folosind microservicii

Arhitectura de microservicii este un design de aplicație modern care ne permite să construim software tolerant la erori și scalabil. Avem o experiență vastă în migrarea aplicațiilor existente la microservicii sau în crearea de sisteme noi.

Folosim cele mai recente tehnologii și instrumente pentru a construi software robust și sigur, folosind microservicii ca elemente de bază.

Abordarea noastră ne permite să proiectăm, să dezvoltăm și să menținem arhitecturi de microservicii foarte disponibile, foarte observabile și rezistente, care devin un adevărat motor al afacerii dvs.

Aplicații potrivite pentru microservicii

  • Aplicații noi
  • Migrați monoliții existenți
  • Aplicații care necesită scalabilitate
  • Software de înaltă disponibilitate

Contactați-ne dacă aveți nevoie de un nou API sau dacă aveți nevoie de servicii de dezvoltare legate de microservicii. Folosiți datele noastre de contact pentru a programa o consultație gratuită sau completați formularul „Cere Oferta” pentru a ne furniza informații despre proiectul dvs.


Informatii Contact

START

Incepeti proiectul cu noi!

Primiti o estimare dupa completarea formularului „Cere Oferta” sau contactati-ne pentru o consultatie gratuita. Ne vom asigura ca proiectul dvs. este pe maini capabile.

Cere Oferta
Ligero Web
Ligero Web