Ce Facem

Ligero Web
Ligero Web
Ligero Web

Dezvoltare Software De La Concept Pana La Produsul Final

Abordam cele mai dificile provocari tehnice si de design pentru a obtine valoare maxima pentru afacerea clientilor nostri.

Ai nevoie de o solutie web personalizata? Ligero Web ofera servicii de dezvoltare full-stack personalizate pentru companii de toate marimile si din toate domeniile. Folosim tehnologii de ultima generatie si cele mai bune practici pentru a crea si mentine software de inalta calitate care permite afacerii tale sa elimine punctele de durere si sa prospere.

Indiferent daca esti in cautarea unui site simplu, a unei platforme e-commerce sau a unei aplicatii SaaS complexe, suntem pregatiti sa livram o solutie robusta si pregatita pentru viitor.

Dezvoltare Software De La Concept Pana La Produsul Final
Dezvoltare Web & Mobile

Dezvoltare Web & Mobile

Oferim o gama completa de servicii de dezvoltare software personalizata pentru aplicatii web si mobile cross-platform. Suntem partenerii tai in timpul intregului proces de dezvoltare, de la planificare pana la mentenanta.

Aplicatii Web

Aplicatii Mobile

Aplicatii cu o singura pagina (SPA)

Platforme E-commerce

Dezvoltare PMV

Dezvoltare Software In Cloud

Dezvoltam solutii cloud personalizate pentru aplicatii monolitice sau bazate pe microservicii. Folosirea cloud-ului transfera toata munca necesara pentru mentinerea infrastructurii locale catre un furnizor de incredere si permite crearea de software robust si scalabil.

Microservicii

Dezvoltare SaaS

Aplicatii Personalizate Cloud-Native

API-uri Personalizate

Migrare In Cloud (IaaS/PaaS)

Dezvoltare Software In Cloud
DevOps & Operatiuni

DevOps & Operatiuni

Instrumentele si practicile noastre ne permit sa sustinem un mediu de dezvoltare agil. Ne asiguram ca putem livra noi functionalitati fara intreruperi si ca aplicatiile tale sunt cat mai fiabile posibil.

Integrare Continua & Livrare Continua

Servicii DevOps/GitOps

Management Infrastructura

Monitorizare & Backup

Mentenanta & Suport

Serviciile Noastre

Web & Aplicatii Mobile

Fie ca sunteti in cautarea unui website frumos sau a unei aplicații mobile usor de folosit, va oferim serviciile noastre de dezvoltare de inalta calitate.

Vezi Detalii

Startup si PMV

Aveți o idee de inovatoare? Cream prototipuri, proiectăm și construim o experiență digitală de calitate, astfel încât să o puteți testa în realitate.

Vezi Detalii

Solutii SaaS

Software-ul ca serviciu a revoluționat modul în care produsele digitale sunt livrate. Construim aplicații de calitate care vor uimi baza dvs. de utilizatori.

Vezi Detalii

Dezvoltare Laravel

Laravel este cel mai popular framework PHP astăzi. Îl putem folosi pentru a construi soluții software cu drepturi depline care să vă aducă ideile la viață.

Vezi Detalii

Magazine Online

Cumpărăturile online sunt aici pentru a rămâne. Suntem aici pentru a oferi experiențe memorabile clienților dvs. și pentru a vă ajuta afacerea să se extindă.

Vezi Detalii

API si Microservicii

Suntem aici dacă aveți nevoie de un API nou construit sau integrat. De asemenea, putem construi de la zero sau vă putem migra aplicația către microservicii.

Vezi Detalii

Domenii de Activitate

Am creat solutii pentru afaceri din diverse domenii si aducem cunostintele din domeniu cu noi atunci cand incepem proiecte in aceeasi industrie.

Turism
Finante
Educatie
Sanatate
Imobiliare
Comert Online
START

Incepeti proiectul cu noi!

Primiti o estimare dupa completarea formularului „Cere Oferta” sau contactati-ne pentru o consultatie gratuita. Ne vom asigura ca proiectul dvs. este pe maini capabile.

Cere Oferta
Ligero Web
Ligero Web