Coffer Tips

Ligero Web
Ligero Web
Ligero Web
Coffer Tips

Client

Coffer Tips își propun să ofere instrumente fiabile și recenzii nepărtinitoare pentru a ajuta investitorii să ia cele mai bune decizii pentru situația lor financiară. În acest scop, acest site web a fost creat și examinează cei mai relevanți brokeri online prezenți pe piață.

Nevoia Afacerii

Scopul principal a fost crearea unui site web care să permită o comparație aprofundată a platformelor de tranzacționare online și a brokerilor.

Soluție

Am creat o nouă soluție web bazată pe Laravel și Livewire care oferă o interfață de management ușor și toate instrumentele necesare pentru fluxurile de lucru zilnice (crearea de articole, managementul utilizatorului, crearea de conținut). De asemenea, a fost foarte important ca site-ul să se claseze în rezultatele căutării, astfel încât s-a acordat o atenție specială optimizării motorului de căutare și a timpilor de încărcare rapidă.

Rezultate

Platforma de gestionare a conținutului personalizat este foarte ușor de utilizat și de încredere.

Viteza de încărcare a site-ului este foarte bună și oferă o experiență bună pentru utilizator.

  • Client: Coffer Tips
  • Locatie: București, Romania
  • Tehnologii: Laravel, Livewire, PHP, JavaScript
  • Industrie: Finanțe
  • Website: https://coffer.tips

Informatii Contact

START

Incepeti proiectul cu noi!

Primiti o estimare dupa completarea formularului „Cere Oferta” sau contactati-ne pentru o consultatie gratuita. Ne vom asigura ca proiectul dvs. este pe maini capabile.

Cere Oferta
Ligero Web
Ligero Web