Christian Tour

Ligero Web
Ligero Web
Ligero Web
Christian Tour

Client

Christian Tour este cea mai mare și cunoscută agenție de turism din România. Își ajută clienții să descopere, să rezerve și să călătorească în destinații din întreaga lume. Au o gamă largă de oferte, de la rezervări la hotel la bilete de avion și croaziere.

Nevoile Afacerii

A existat o nevoie majoră: rescrierea și îmbunătățirea soluțiilor software vechi într-un mod care să permită realizarea unei noi dezvoltări într-o manieră mai rapidă și mai fiabilă. Scopul a fost de a permite ca noile idei de afaceri să fie puse rapid în practică și testate, permițând în același timp produsele principale existente și să crească neafectate de un mediu de dezvoltare cu ritm rapid.

Soluție

Am implementat o arhitectură cu microservicii prin crearea de servicii diverse care gestionează anumite părți ale ofertelor Christian Tour. Unele dintre aceste servicii sunt legate de nevoile generale ale afacerilor, cum ar fi managementul utilizatorilor, facturarea sau comunicarea. Alte servicii sunt axate pe zone de călătorie extrem de specifice: rezervări (companii aeriene, croaziere, hoteluri etc.), promoții de călătorie și produse inovatoare.

Rezultate

Rezervări crescute: noua soluție a permis companiei să gestioneze rezervările mai eficient, ceea ce duce la o creștere a numărului de rezervări.

Experiență îmbunătățită a clienților: rescrierea a îmbunătățit multe aspecte ale experienței utilizatorului, ceea ce duce la creșterea satisfacției clienților.

Venituri crescute: au fost testate idei de produse noi și noi nișe de călătorie au permis companiei să ajungă la o audiență mai mare.

  • Client: Christian Tour
  • Locatie: București, Romania
  • Tehnologii: Microservicii, Laravel, PHP, JavaScript, PostgreSQL, Elasticsearch
  • Industrie: Turism
  • Website: https://christiantour.ro

Informatii Contact

START

Incepeti proiectul cu noi!

Primiti o estimare dupa completarea formularului „Cere Oferta” sau contactati-ne pentru o consultatie gratuita. Ne vom asigura ca proiectul dvs. este pe maini capabile.

Cere Oferta
Ligero Web
Ligero Web