Bitpanda Card

Ligero Web
Ligero Web
Ligero Web
Bitpanda Card

Client

Bitpanda a fost fondată în 2014 la Viena, Austria, cu scopul de a face investițiile accesibile pentru toată lumea. 8 ani mai târziu, și cu peste 730 de membri ai echipei și 3,5 milioane de utilizatori, sunt una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere din Europa.

Nevoile Afacerii

Scopul major a fost crearea unui card de debit care să permită clienților eligibili să cheltuiască fonduri direct din oricare dintre portofelele lor - fie că sunt fiat, crypto, stocuri sau metale. A fost esențial ca acest card să fie legat și gestionat printr-o nouă secțiune în aplicația Bitpanda existentă.

Soluție

Am implementat o nouă soluție în ecosistemul Bitpanda existent care a gestionat emiterea, tranzacțiile și gestionarea cardului. Au fost implementate noi microservicii și soluții de gestionare a datelor care s -au ocupat de volume mari de tranzacții zilnice și s-au ocupat de vârfuri pe piața criptelor într-o manieră grațioasă.

Rezultate

Lansarea cardului a fost un succes, iar numărul de solicitări de emitere a cardurilor a fost cu mult peste așteptări.

Cardul a crescut volumul de tranzacționare zilnic cu o marjă considerabilă și a permis clienților Bitpanda să-și cheltuiască investițiile cu ușurință.

  • Client: Bitpanda
  • Locatie: Viena, Austria
  • Tehnologii: Microservicii, Laravel, PHP, Golang, Apache Kafka
  • Industrie: Cryptomonede, Finanțe, Fintech
  • Website: https://bitpanda.com

Informatii Contact

START

Incepeti proiectul cu noi!

Primiti o estimare dupa completarea formularului „Cere Oferta” sau contactati-ne pentru o consultatie gratuita. Ne vom asigura ca proiectul dvs. este pe maini capabile.

Cere Oferta
Ligero Web
Ligero Web