Cine Suntem

Ligero Web
Ligero Web
Ligero Web
Despre Ligero Web

Suntem o companie de dezvoltare web din Bucuresti care livreaza solutii software usor de folosit, robuste si securizate pentru antreprenori si companii inovatoare.

Nu Doar Software

Scopul nostru este sa construim parteneriate de afaceri pe termen lung si sa ajutam la realizarea ideilor tale in timp ce depasim orice provocare de dezvoltare software care ar putea aparea pe parcurs.

  • +10 Ani

    Pe Piata

  • +100 Proiecte

    Realizate & Livrate

Livram solutii de incredere care ajuta afacerea ta sa ramana in fata concurentei. De la site-uri si aplicatii simple pana la sisteme software complexe, ne asiguram ca totul este online si gata sa iti sporeasca afacerea.

Serviciile Noastre

Tehnologiile Folosite

Folosim tehnologii software testate și pregătite pentru viitor pentru a oferi soluții robuste, adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

Procesul Nostru

Credem că putem crea un software excelent numai după ce înțelegem pe deplin provocările de afaceri și nevoile companiei și ale clienților dvs.

Un flux de lucru simplificat oferă claritate și este esențial pentru a asigura o viteză superioară de dezvoltare, permițându-ne să vă livrăm produsul la timp.

Procesul de dezvoltare Ligero Web
1

Cercetare

Înțelegerea problemei pe care încercați să o rezolvați este esențială. În acest moment, colaborăm cu dvs. pentru a afla toate detaliile disponibile și pentru a defini priorități clare.

2

Planificare

Efectuăm un plan detaliat, creând scenarii pentru utilizatori și o hartă a produsului. Estimăm costurile și alocarea resurselor și vă oferim o imagine de ansamblu clară a soluției propuse.

3

Construire

Este timpul să începem construirea! Pe baza feedback-ului, dezvoltăm soluția convenită pentru a vă satisface pe deplin așteptările și pentru a rezolva orice provocări apărute.

4

Testare

Testăm codul nostru în timp ce îl scriem. Acest pas ne permite să testăm diferite dimensiuni ale aplicației dvs.: securitate, sarcină maximă sau rezistență.

5

Lansare

Aplicația dvs. este gata! Ne ocupăm de configurarea totul și ne asigurăm că software-ul este gata de utilizare și scalat pentru a vă servi în mod fiabil clienții.

6

Întreţinere

Suntem langă tine pe termen lung. Oferim asistență pentru întreținere pentru încă 90 de zile și remediem rapid orice probleme care pot apărea.

START

Incepeti proiectul cu noi!

Primiti o estimare dupa completarea formularului „Cere Oferta” sau contactati-ne pentru o consultatie gratuita. Ne vom asigura ca proiectul dvs. este pe maini capabile.

Cere Oferta
Ligero Web
Ligero Web